Соопштенија

Предлози за медиумска регулатива по јавниот повик на ВМРО-ДПМНЕ

12 декември 2015

МАН до европските претставници (англиска верзија)

9 декември 2015

МАН до европските претставници

9 декември 2015

МАН бара Спасовски да ги расчисти сите случаи на напади и закани врз новинари

27 ноември 2015

Решенијата за медиумите се однапред подготвени

13 ноември 2015

Активистите на СДСМ охрабрени продлжуваат со насилство врз новинари

12 ноември 2015

Европскиот извештај за медиуми е правен на Бихаќка!

10 ноември 2015

Дистанцирање на политиката од МРТ

24 јули 2015

МВР да преземе активности за лица кои ги попречуваат новинарите во својата работа

15 јули 2015

Никој не смее да ги попречува претставниците на медиумите во вршење на својата работа!

6 мај 2015

Нападите врз новинарите се резултат на агресивната политика на СДСМ

24 април 2015

ОБСЕ да не ги дели медиумите на подобни и неподбни

6 март 2015

Повик за мирен протест пред грчка амбасада денеска

10 јуни 2013